مشاوره ژنتیک PGT: انواع PGT کدامند؟

انواع PGT
انواع PGT

فهرست انواع PGT:

برای آشنایی بیشتر با تکنیک تست ژنتیک پیش از لانه گزینی یا Preimplantation Genetic Testing – PGT این مطلب را مطالعه بفرمایید.

PGT-A (A: Aneuploidy)

این تکنیک برای بررسی جنین ها از نظر اختلالات تعدادی کروموزوم ها یا آنیوپلوییدی ها استفاده می شود. موارد سقط مکرر، شکست مکرر لانه گزینی در درمان ناباروری، سابقه جنین یا فرزند مبتلا به اختلال تعداد کروموزم ها، سن بالای مادر، تشخیص موزایسم در کاریوتایپ مادر یا پدر کاندیداهای مناسبی برای استفاده از این تکنیک هستند.

PGT-SR (SR: Structural Rearrangement):

این تکنیک برای بررسی جنین ها از نظر اختلالات ساختاری کروموزوم ها استفاده می شود. موارد تشخیص داده شده اختلال ساختاری کروموزمی (مانند جابجایی ها یا وارونگی ها) در کاریوتایپ پدر یا مادر یا تشخیص جنین یا فرزند قبلی مبتلا به این اختلالات می توانند از مزایای این تکنیک بهره مند شوند.

PGT-M (M: Molecular / Monogenic Disorders):

این تکنیک برای بررسی جنین ها از نظر جهش‌های ژنی خاص که می‌توانند باعث بیماری‌های ژنتیکی ارثی شوند، استفاده می شود. در مواردی که با بررسی فرزند قبلی مبتلا به بیماری ژنتیکی و یا غربالگری ناقلی زوجین، مشخص شود که زوجین در معرض خطر داشتن فرزند بعدی مبتلا به بیماری هستند، استفاده از این تکنیک می تواند در کاهش ریسک انتقال بیماری کمک کننده باشد.

PGT-SS (SS: Sex Selection):

این تکنیک با مشخص کردن جنسیت جنین های ساخته شده با روش IVF به زوجین کمک می کند تا شانس بارداری با جنین دارای جنسیت دلخواه (دختر یا پسر) به مقدار قابل توجهی افزایش پیدا کند.

روزها و نوبت مشاوره و آزمایش ژنتیک

همه روزهای هفته از ساعت هشت صبح تا 6 بعد از ظهر (پنج شنبه ها تا 12 ظهر) پاسخ آزمایش با ارایه رسید تنها به خود فرد داده خواهد شد. مگر آنکه در روز مراجعه فرم مخصوص معرفی نماینده را پر کرده باشد.

نوبت مشاوره ژنتیک

نوبت آزمایش ژنتیک