درمان سندرم داون چیست؟

درمان سندرم داون
درمان سندرم داون

هیچ درمان استاندارد و واحدی برای سندرم داون وجود ندارد. درمان ها بر اساس نیازها، نقاط قوت و محدودیت های جسمی و فکری هر فرد انجام می شود.

درمان ها در اوایل زندگی بر گفتار درمانی، فیزیوتراپی و کاردرمانی متمرکز است. کودکان مبتلا به سندرم داون ممکن است در مدرسه به کمک یا توجه بیشتری نیاز داشته باشند.

از آنجایی که افراد مبتلا به سندرم داون ممکن است نقایص مادرزادی و سایر مشکلات سلامتی داشته باشند، به مراقبت های پزشکی منظم نیاز دارند. آنها ممکن است نیاز به غربالگری های بهداشتی اضافی داشته باشند تا مشکلاتی را که بیشتر در افراد مبتلا به سندرم داون اتفاق می افتد، بررسی کنند.

تحقیقات جدید امیدهای تازه ای برای درمان سندرم داون ایجاد کرده است. دانشمندان در حال بررسی ویرایش ژنتیکی به‌عنوان روشی برای اصلاح تریزومی در سطح سلولی هستند. با استفاده از تکنیک CRISPR-Cas9، پژوهشگران توانستند نسخه‌های اضافی کروموزوم ۲۱ را در سلول‌های مبتلا به سندرم داون حذف کرده و بیان ژن‌ها را به حالت طبیعی بازگردانند.

این پیشرفت نشان می‌دهد که با توسعه بیشتر، روش‌های مشابه ممکن است بر روی نورون‌ها و سلول‌های گلیال نیز قابل اعمال باشد و به‌عنوان یک درمان بالقوه برای افرادی که با این وضعیت مواجه هستند، ارائه شود.

در صورت تمایل به دریافت مشاوره ژنتیک یا نیاز به انجام تست ژنتیک، جهت هماهنگی و تعیین نوبت مراجعه اینجا را کلیک کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر مطالب زیر را نیز مطالعه نمایید:

سندرم داون چیست؟ چه چیزی باعث سندرم داون می شود؟

علائم سندرم داون چیست؟

سندرم داون چگونه تشخیص داده می شود؟

احتمال تكرار سندرم داون در خانواده چقدر است؟

روزها و نوبت مشاوره و آزمایش ژنتیک

همه روزهای هفته از ساعت هشت صبح تا 6 بعد از ظهر (پنج شنبه ها تا 12 ظهر) پاسخ آزمایش با ارایه رسید تنها به خود فرد داده خواهد شد. مگر آنکه در روز مراجعه فرم مخصوص معرفی نماینده را پر کرده باشد.

نوبت مشاوره ژنتیک

نوبت آزمایش ژنتیک