۱- مراحل PGD را توضیح دهید؟ این مراحل چقدر طول می کشند؟

PGD وابسته به تکنیک های کمک باروری می باشد. به این معنا که زوجین با اینکه اغلب دچار مشکل ناباروری نمی باشند، می بایست وارد فرآیند لقاح آزمایشگاهی شوند و نمی توانند به طور طبیعی اقدام به بارداری کنند. بدین منظور داروهای تحریک کننده تخمک گذاری تحت نظر متخصص زنان و متناسب با شرایط بالینی و ازمایشگاهی به خانم تجویز می شود. سپس در زمان مناسب عمل برداشت تخمکها معمولا طی یک بیهوشی کوتاه مدت و در اتاق عمل انجام می گیرد. تخمک های برداشت شده با اسپرم همسر لقاح داده می شوند و پس از شروع تقسیمات سلولی رویان چند سلولی تشکیل می گردد.

پی جی دی

معمولا پس از گذشت ۳ تا ۴ روز از لقاح نمونه برداری از رویان ها انجام می شود و بررسی های زنتیکی بر روی سلول نمونه برداری شده انجام می گیرد. در مجموع این فرآیند حدود یک ماه و نیم تا دو ماه به طول می انجامد.

پی جی دی برای منظورهای مختلف از قبیل پیشگیری از وقوع بیماری های ژنتیکی ملکولی یا کروموزمی  و یا به منظور انتخاب جنسیت جنین قبل از لانه انجام می شود. قبل از انجام پی جی دی همیشه مشاوره ژنتیک توصیه می شود.

روزها و نوبت مشاوره و آزمایش ژنتیک

همه روزهای هفته از ساعت هشت صبح تا 6 بعد از ظهر (پنج شنبه ها تا 12 ظهر) پاسخ آزمایش با ارایه رسید تنها به خود فرد داده خواهد شد. مگر آنکه در روز مراجعه فرم مخصوص معرفی نماینده را پر کرده باشد.

نوبت مشاوره ژنتیک

نوبت آزمایش ژنتیک

عوارض دارویی PGT تعیین جنسیت

آیا مصرف داروهای هورمونی در تعیین جنسیت با روش PGT می تواند برای خانم مضر باشد؟

انتخاب جنسیت
تعیین جنسیت با استفاده از تکنیک تست ژنتیکی قبل از لانه گزینی (Preimplantation Genetic Testing – PGT)  وابسته به تکنیک های کمک باروری می باشد. به این معنا که زوجین با اینکه در اغلب موراد [...]
احتمال عدم وجود جنین دلخواه در PGT تعیین جنسیت

در صورت انجام PGT تعیین جنسیت، آیا ممکن است جنسیت دلخواه ما در بین جنین ها نباشد؟

PGT
بله این امکان وجود دارد. در طی استفاده از تکنیک تعیین جنسیت این موضوع بنا به دلایل زیر ممکن است اتفاق بیفتد: فرآیند لقاح اسپرم با تخمک تصادفی است. بدین معنی که قبل از لقاح [...]