سلام من ميخواهم با دختر عمو م که دختر خالم هم میشود ازدواج کنم لطفا منو راهنمای کنید

ازدواج خویشاوندی

باز نشر مطالب این سایت

مطالب این سایت توسط متخصصین و صاحب نظران رشته های مختلف و با تکیه بر منابع علمی و شیوه نامه های استاندارد تهیه شده است و آماده سازی آن ها متضمن زمان قابل توجه در تحقیق و جستجو در این منابع بوده است. همه حقوق مادی و معنوی این نوشته به وب سایت آزمایشگاه و مرکز مشاوره ژنتیک ژن تعلق دارد. باز نشر این مطالب به هر شکل ممکن(از قبیل وب سایت ها، کتاب ها و نشریات، اپلیکیشن های موبایل، سخنرانی ها و...) به شکل جزیی یا کلی تنها با ذکر نام منبع و لینک زنده این سایت به شرح زیر مجاز است:

منبع: وب سایت کلینیک ژن- مرکز مشاوره و آزمایشگاه ژنتیک

اردواج فامیلی

ازدواج های فامیلی احتمال خطر برخی بیماری های ژنتیکی را افزایش می دهند. این میزان افزایش در حدود دو درصد است. به بیان دیگر احتمال خطر در ازدواج های غیر خویشاوندی (که مشکلات واضح دیگری در شجره نامه نباشد) در حدود دو تا سه در صد است که این خطر به چهار تا پنج در درصد در ازدواج های خویشاوندی افزایش می یابد. در صورتیکه ازدواج خویشاوندی از دو سوی شجره نامه باشد برای مثال در صورتیکه دو نفر با یکدیگر دختر خاله پسر خاله و دختر عمو پسر عمو باشند (یا پسر عمه دختر دایی- دختر دایی پسر عمه و….) این میزان خطر به مقدار قابل توجهی (تا ۱۴-۱۵%) افزایش می یابد. از دیدگاه ژنتیک و طبقه بندی میزان خطر این نوع ازدواج ها پر خطر طبقه بندی می شوند.

 در همه ازدواج های خویشاوندی توصیه می شود قبل از ازدواج ، زوجین جهت مشاوره مراجعه نمایند. در طی مشاوره جوانب گوناگون خطر و نیز روش های کاهش خطر و راه حل های احتمالی مورد بحث قرار می گیرد.

با پیشرفت های جدید در حوزه ژنتیک بسیاری از مواردی که در گذشته غیر قابل حل تلقی می شد قابل پیگیری هستند. البته با وجود همه این پیشرفت ها مشاوره ژنتیک همچنان جایگاه خود را به عنوان قدم اول در جهت پیشگیری از مشکلات و معلولیت ها حفظ نموده و حتی تقویت شده است. چرا که پیچیدگی این گونه از روش ها لزوم مشورت با متخصص آگاه به جوانب مختلف فنی و بالینی را دو چندان کرده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.